Veel gestelde vragen

Hier vind u antwoord op de meest gestelde vragen.
Heeft u geen antwoord gevonden op uw vraag, neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

undraw_blogging_re_kl0d Blog

Sportieve kleding dat lekker zit. Aangeraden wordt om een broek met lange pijpen te dragen, die tot de enkels komt. Dit is niet verplicht, maar maakt een aantal tricks makkelijker. In de winter kan het soms wat kouder zijn in de zaal, vandaar dat het handig is om een trui of een vest mee te nemen.
Qua schoenen is het belangrijk dat de sporter veel grip heeft op zowel hout, ijzer en gymvloer. Zolang de schoenen lekker zitten en schoon zijn, mogen die gebruikt worden. Ga je kijken voor nieuwe schoenen? Zorg er dan voor dat de zool niet te dik, maar ook niet te dun is. De schoen dient van lichtgewicht te zijn. Ik heb meerdere malen ervaren dat een witte onderkant (100% Ethyleen Vinyl Acetaat – EVA) weinig grip heeft, zorg ervoor dat de zool minimaal 40% rubber heeft.

Iedere deelnemer heeft recht op een proefles. Aan het eind van de proefles krijgt de deelnemer een inschrijfformulier mee, met alle opties voor deelname in de toekomst. Ook is het mogelijk voor een ouder om te kijken tijdens de proefles.
Bij de begeleide training op de zaterdag (11.00-13.00) is het niet mogelijk om een proefles te draaien. Deze valt namelijk buiten de reguliere lessen

Ja, het is mogelijk om via de gelrepas gebruik te maken van de lessen of trainingen. zie: www.gelrepas.nl/aanbod/5004-freerunning-arnhem
Val je net buiten de gelrepas regeling? kijk dan eens op de site van het www.jeugdfondssportencultuur.nl/

Dit is niet nodig, je betaald namelijk per kwartaal. We werken niet met automatische incasso’s, dus loop je nooit het risico om te betalen voor iets waar je geen gebruik van maakt. Vroegtijdig krijgt u een mailtje als het abonnement verloopt, waarin u kan kiezen om het abonnement te verlengen.
Wel is het even netjes om per mail aan te geven als de deelnemer heeft besloten te stoppen met de les.

Ja hoor, vraag even via het contactformulier wat de wensen zijn.

Freerunning vraagt veel van het lichaam. Daarom is het belangrijk dat je je goed voelt voor deelname. Ben je een keer ziek, kun je de trainer via whatsapp of via het contactformulier afmelden. Ben je voor een langere tijd afwezig i.v.m. een blessure of andere redenen, kan in overleg het abonnement tijdelijk stilgezet worden.